Žitný kvásek BIO Natural Jihlava 30 g
Detailní popis produktu
Určeno do domácí výrobu žitného kváskového chleba.
Základní recept pro 1,5 kg žitného chleba:
- 1000 gramů žitné mouky
- 2 sáčky sušeného kvásku
- 700 ml vody
- 2-3 čajové lžičky soli
- 20 gramů droždí.
Postup pro světlý chléb: nakynuté připravené těsto dáme ve formě do nepředehřáté trouby a pečeme asi 80 minut na 180-200°C.
Postup pro tmavý chléb: Nechte těsto ještě o 1 hodinu déle kynout, poté vložte ve formě do předehřáté trouby na 250°C a pečte asi 20 minut. Snižte teplotu na 180°C a pečte dalších 90 minut.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 0.03 kg |
EAN: | 8595617900192 |
Země původu: | Česká republika |
Složení: | žitná mouka BIO, startovací kultura |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Oblíbili jsme si výrobky od Natural Jihlava JK, s.r.o. Nabízejí velmi dobrou kvalitu za rozumnou cenu.
Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava