Ovoce a zelenina sušené mrazem
Nejprodávanější
Ty jsou! Sytě červené a voňavé plátky jahod jsou ozdobou každé snídaně i domácího müsli.
99754
Na první pohled sice neokouzlí, na ten druhý vás ale dostanou. Mrazem sušené broskve krásně voní.
99789
Koledovali jste si o ni, tak tady ji máte! Limitku lahodných vajíček pro malé i velké koledníky....
100008
Ty jsou! Sytě červené a voňavé maliny jsou ozdobou každé snídaně i domácího müsli. Díky šetrnému...
99755
99759
Mrazem sušené borůvky si můžete mlsat po celý rok, léto neléto. Díky šetrnému způsobu sušení za...
99792
Křupavé a křehké banány jsou vhodné jako svačina na cestu i na doslazení kaší a müsli. Díky...
99757
Tenhle ananas je nadupaný vitamíny a voní stejně krásně, jako ten čerstvý. Jak je to možné? Díky...
99788
Na první pohled možná neokouzlí, na ten druhý vás dostanou. Tyhle mandarinky si totiž užijete bez...
923
Díky šetrnému způsobu sušení za pomoci velmi nízkých teplot nejsou potřeba žádné konzervanty,...
99756
Už nemusíte čekat na léto, abyste mohli uzobávat rybíz ze zahrádky. Mrazem sušený červený rybíz...
99790
99791
Mrazem sušené ovoce, nebo chcete-li lyofilizované ovoce. Lyofilizace je proces, kdy se ovoce za velmi nízkých teplot vymrazí tak, že z něj vysublimuje veškerá voda. Zajímavé je, že se tímto procesem zachraňují například povodněmi zasažené vzácné knihy a jiné archiválie. Nás ale spíš zajímá to, že tento proces sušení ovoce je velmi šetrný k živinám, není nutné používat konzervanty, barviva ani stabilizátory vzhledu. Ovoci zůstává původní přirozená barva a vzhled. Stejně tak vůně a chuť je velmi podobná ovoci čerstvému. Ovoce je velmi lehké, protože ztratilo většinu své hmotnosti spolu s vodou. Lyofilizované ovoce můžete přidávat do Vašeho domácího müsli, zdobit s ním ranní kaši nebo jen tak křupat. Skvěle se hodí na výlety, protože je velmi lehké a dodá spoustu kvalitní energie.